Жени Калканджиева е поредната звезда, която ще се подложи на изпитания в провокативното риалити "Къртицата" в TV7.

Водещата на "Жените говорят" влиза в шоуто за три месеца, през които няма да се появява в предаването, а синът й Георги ще остане при баща си Тачо.

"С баба му ще си го разменят. Той е обучен. Вече ходи три пъти за по два месеца при баба си в Испания. Не искам цял живот да е до полата ми. Трябва да се научи да оцелява сам. Мамините синчета не са ми по вкуса", сподели Жени.

Тя ще трябва да мине през сериозни изпитания - например да се гмурка в кална локва, да скача с бънджи и парашут, да се рови сред влечуги и земноводни.

"Екстремна личност съм и обичам адреналина. Досега не съм влизала в кутия с паяци, може пък да ми е приятно. Не съм пипала и змии, от които може да ме е страх. Но не съм бъзла. Ще откажа мисия, ако усетя, че ме е шубе. Не искам да знам обаче нищо предварително, няма нужда да се притеснявам отсега", коментира смело топмоделката пред в. "Стандарт".

Докато тя изпитва смелостта си, Мая Савова ще има гост-водещи, които още не са избрани. "

Къртицата" стартира на 26 март с участието на Рут Колева, Николета Лозанова, Емануела, Азис, Деян Донков, Деян Неделчев-Икебаната, Божидар Искренов-Гибона, Кирил Ефремов, певеца 100 кила и звездата на NBA Денис Родман.

С кастинг са избрани още осем непопулярни лица, които ще съжителстват с виповете. Баскетболистът пристига за началото на шоуто, а на 30 март ще участва в мача на звездите.