Една от най-сексапилните изпълнителки в поп фолка често е обeкт на коментари и одумки.

Поводи не липсват - връзката й с кюрда Махмуд, с футболната звезда Благой Георгиев и още куп пикантерии от личния й живот.

Пред вестник "Жълт Труд" Лияна призна, че пеенето не е най-важното нещо. Сега се е посветила изцяло на дъщеря си и двете пракарват много време заедно.

Разхождат се из софийските улици, тичат в парка и си говорят за простички неща. Певицата се старае да води здравословен начин на живот и е ориентирана към духовното.

Всъщност още като малка Лияна написва в учебника си по история "Бог да пази България" и от тогава започват да я наричат Лили Църквата.

Казва, че благодарение на баща си е станала много вярваща. Според нея всичко е в ръцете на Господ и затова не се доверява на врачки и гледачки.

Преди години жълтите вестници често я наричаха Вещица. С годините обаче певицата се научила да не обръща внимание на писанията по неийн адрес.

"Много страдах в началото, но в един момент всичко толкова ме кали, че започнах да се забавлявам с написаното", признава изпълнителката.

Към мъжете в живота си Лияна не тай лоши чувства.

Напротив, за нея няма по-добър човек от Махмуд, бащата на дъщеричката й.

Приятни спомени пази и от връзката си с Благо Георгиев, въпреки че тя се е отразила зле на детето й.

"Обаждаха се по телефона да ме заплашват, някакви гласове. Това рефлектира върху дъщеря ми. На нея също са звънели", признава Лияна.