На невероятна трансформация ще се подложат Зуека и Рачков за утрешния епизод на „Като две капки вода”.

След като миналата сряда получиха задачата да се преобразят в ролята на известен дует, сега пред двамата съществуват следните възможности – Рачков да сложи силиконови подплънки заради Катя от дует „Ритон”, тъй като както самият той отбеляза, „аз съм доста по-релефен”, Зуека да се превърне в блондин заради вокала Дитер Болен от Modern Talking, или още по-фрапантна промяна – и двамата да се лишат от косите си заради дуото Right Said Fred.

И макар вотът на феновете на шоуто във Фейсбук категорично да клони към Катя и Здравко от „Ритон”, последната дума ще има журито – именно те ще определят като кого ще видим преобразени двамата водещи в утрешния епизод на шоуто.

Усилени тренировки и преобразявания текат и за останалите участници в „Като две капки вода”. Албена Михова ще стане няколко тона по-тъмна заради британската група M People.

Същото предстои и за Рафи, който отново ще влезе в ролята на лошо момче – Лени Кравиц, а след като спечели симпатиите на публиката с образа на Тина Търнър, сега Милица Гладнишка ще се появи с къса руса коса в стил Поли Генова.   Другата голяма изненада на вечерта ще бъде появата на краля на рока Елвис Пресли...