Основната грижа на Ким Кардашиян сега всъщност е да успее да държи под контрол килограмите си, които стремително се увеличават.

Според информации от задокеанските медии Ким вече е сложила “отгоре” 20 кила! Странното е, че освен корема - и устните на Кардашиян неочаквано се издуха видимо.

Малко са хората, които си мислят, че това е последица от бременността. Повечето са убедени, че звездата си е направила пластична операция, пишат от kliuki.bg.

Промяната станала внезапно и била отчетена веднага, след като Ким се появила на снимачната площадка за работа върху поредния епизод на риалитито "Keeping Up With The Kardashians". По-късно в Twitter се появили снимки с новата визия на Ким, а потребителите се скъсали да питат защо устните й са 10 пъти по-големи от обикновено. Някои от поклонниците й обаче пишат в нейна защита, че изобщо не става дума за пластични операции, а промяната е причинена от бременността й.

По съвет на лекарите Ким е престанала да се натоварва в спортната зала заради опасност от проблеми. Така че акцентът на нейните старания остава здравословното хранене. Ким признава, че не спира да търси рецепти за най-подходящото меню на една бъдеща майка.