Едни от най-атрактивните участници в предаването Dancing Stars е Люси Иларионов, който по никакъв начин не се е повлиял от натрупаните в последните години килограми.

Режисьорът без притеснение кърши снага пред многохилядната аудитория на България и дори се похвали, че е свалил около 15 кг за две седмици.

Бившият певец и танцьор от групата Up Down Люси споделя, че винаги е имал проблеми с килограмите.

"Даже и като малък бях пухкав. Просто малко преди да дойда в София, още преди Up Down, започнах много да танцувам. И в училище са ме наричали дебел, бил съм се заради това. Винаги съм имал такава склонност", признава любимият на фолк дивата Ани Хоанг.

Иларионов разказва, че не знае дали напълняването може да е вследствие на здравословни проблеми, защото не ходи на лекар.

"Има такава версия, но истината е, че не пуша, не пия и никога не съм имал здравословни проблеми. Даже си признавам, че нямам личен лекар. Моите заболявания стигат най-много до кашлица. Не съм ходил на лекар и не знам дали имам проблеми със здравето", разкрива режисьорът.

"Някои ми казват, че трябва да отида, че може нещо да не е наред с лимфните ми възли или че може да имам диабет, но аз никога не съм се разболявал тежко, за да отида на преглед. Просто обичам да си хапвам", допълва Люси пред "Всеки ден".