Преслава определено е сред най-успешните певици на ''Пайнер'' и сред най-желаните жени у нас.

Но дали самата тя предпочита да се раздава на сцената или в личния си живот. Оказва се, че Петя от Добрич е била доста свенливо момиче, а външния й вид няма нищо общо със сегашната й визия, само че Преси не се притеснява от това и не го крие.

''Едно време бях с поне 10 килограма отгоре, на косата ми имаше хиляда цвята. Не бях ориентирана как да се обличам. Изобщо не изглеждах толкова добре колкото сега. Но въпреки всичко съм имала харизмата, таланта и съм спечелила хората'', споделя певицата, пишат от lifestyle.bg.

Според запознати, изпълнителката на ''Водка с утеха'' е имала множество възможности за женитба и то не с какви да е мъже, но тя така и не се решила да се затвори в клетка. Основният мъж в началото на кариерата й, който не я оставил да се заплесва по мъже, а да се отдаде на пеенето, е бате Милко.

Той бил категоричен, че такъв талант като на Преси не може да се жертва, дори и в името на любовта.Той я ''разделя'' с първото й гадже Явор, който е първия мъж в живота й и е собственик на автоморга.

''Имаше гадже, ученическа любов. След като изкара бала още на следващия ден се върна на работа в Свиленград. Тогава се изкарваха много пари и не можеше ден да се губи'', разказва Милко.

В момента се смята, че този, който топли леглото на Преслава е Бирмата. А невероятната рокля, с която Преслава се появи на наградите на Планета е подарък от майката на гаджето й. Други мъже, с които името й е свързвано са Петко Димитров, Коко Динев и други.