Калина Крумова споделя пред сп. EVA, че й тежи, че тя живее в София, а синът й в Бургас, но предпочита да му дава пример "да бъде амбициозен и да иска да върви напред. А това няма как да се случи, ако си гледаш часовника и искаш да работиш от осем до пет. "

В интервюто Калина споделя причината да роди толкова млада - едва на 17.

"Влюбих се в бащата на сина ми на 16. Огнена, изпепеляваща любов, няма да имам друга такава... Не мога да кажа, че някой от близките ми е бил суперочарован, стресът за тях беше огромен, сигурно и за мен, но го разбрах по-късно. Завърших с отличие година и половина след като родих. Никога не съм бягала от час, не съм имала слаби оценки."

Водещата в НТВ споделя, че по време на бременността сияела.

"Бях много безотговорна бременна, признавам си. През последните десет дни преди да родя паднах три пъти. Като отидох на последната консултация, мъжът ми каза на лекаря: докторе, кажете й да спре да се разхожда, има много сняг, поледица, постоянно пада. Вкъщи имаме бягаща пътека, кажете й да ходи по нея, не по снега."

Калина и бащата на детето й решават да се оженят, преди то да се роди.

"Решихме, че е хубаво, когато едно дете го има, това да се случва в семейство. Стана невероятен купон, въпреки че залата не беше украсена, нямаше подаръци за гостите. Аз бях много бременна тогава, сигурно бях качила 20 кг. Танцувах, играх хора. Бяхме невероятно щастливи. Често си гледам сватбените снимки, нито съм ги прибрала, нито съм ги изхвърлила. Бях красива, защото бях много щастлива."

Депутатката не съжалява, че е родила толкова млада и не може да рабере жените, които искат първо да направят кариера, а бебето да оставят за по-късно.

"Аз като се влюбя, започвам да искам да се женя и да раждам... Има една много хубава приказка: когато човек иска, намира начин, когато не иска, намира оправдания. В момента имам и кариера, и дете. За мен звучи несериозно да кажеш искам да направя кариера и тогава ще родя. Не виждам как няколко месеца биха ти попречили на кариерата."