Да гледа как танцува попфолк примата Глория в "Денсинг старс", за първи път дойде родният й баща - Христо, научи "България Днес".

"Ела да видиш поредния ми успех", поканила родителя си известната певица. И той се съгласил.

Таткото и Галя, както е истинското й име, заровиха томахавките след повече от 20-годишно мълчание и от двете страни. Причината двамата да се недолюбват идва от Гло, която до скоро сипеше обвинения по родителя си, че се развел с майка й и оставил семейството точно в най-трудните му години, пише bgdnes.bg.

Като дете поп фолк певицата бе отгледана от баба си в русенското село Две могили, което силно дало отражение на психиката на изпълнителката.

"В много интервюта тя признаваше за тежкото си детство и за това, че баща й дори я оставил без рокля за абитуриентския бал. А баба й все повтаряше - една дъвка не й е подарил, откак се е родила", признават близките на Гло.

В последните години обаче на изпълнителката й дожаляло за стареца и сама решила да го потърси.

"Ицо дълги години работеше като берач на маслини и портокали сезонно в испанския град Гандия. После харчеше изкараното в Русе. Да, но кризата изяде спестяванията му и той започна да мизерства. Но Галя има голямо сърце, смили се и сега поне си говорят", разказват приятелите на чалгарката.

Фолкаджийката като дете на разведени родители също е самотна майка. Преди повече от 10 години Глория се раздели с бащата на дъщеря си Симона - Илия Загоров, след дълъг и труден развод. Тогава съпругът й предяви претенции към част от къщата на певицата в Павлово, а после се отказа от тях. С днешна дата двамата са в добри отношения заради общото им дете.