Синът на Златко Баретата е лудо влюбен. Наследникът на Златомир Иванов има любовна авантюра с красавица на име Никол Толева.

Алекс Иванов и хубавицата са заедно от няколко месеца и на практика са неразделни. Никол е дъщеря на известната столична адвокатка Бояна Караиванова, която бе бивш синдик на "Балканкар". Майката на младата дама се прочу покрай слуховете за скандалната връзка с Божидара, сестрата на Ивайла Бакалова.

Буйният Алекс често създава проблеми на баща си. Преди време името му влезе в новините, след като пострада при тежка катастрофа край Сливен. Тогава дори се твърдеше, че инцидентът не е случаен и всъщност е покушение срещу сина на Баретата. В катастрофата загина Николай Николов, един от най-добрите приятели на Алекс Иванов.

В момента Златомир Иванов се възстановява след стрелбата срещу него. Той бе тежко ранен с 4 куршума пред Съдебната палата в София. Разследващите още не са открили стрелеца, който се бе скрил в таванско помещение в Търговския дом срещу Съдебната палата.

Докато Баретата лежи в болница, синът му е поел управлението на голяма част от бизнеса. 18-годишният Алекс Иванов е начело на фирмите за охрана, хазарт и петрол, с които се занимаваше Златомир Иванов, преди на 29 януари да бъде пронизан от четири куршума пред Съдебната палата.

В едно от последните си интервюта преди инцидента Златко призна, че трудно се справя с буйния нрав на сина си. Въпреки това му има огромно доверие и знае, че един ден ще поеме бизнеса му.

Майката на Алекс Калина, е доволна от новата любов на сина си. Тя се надява той да се кротне с Никол и безкрайните му нощни купони да приключат.

Източник и снимка: bgdnes.bg