С шокиращо нов имидж се появи Малина в новата си сесия. Певицата сменя различни визии, но най-провокативна е тази с черна перука, силна очна линия и много татуировки по тялото.

Фолк звездата признава, че специално е търсила прилика с покойната британска певица Ейми Уайнхаус. Точно като колоритната си колежка изглежда и Малина на снимките. За разлика от Уайнхаус обаче, тя има много поддържано тяло.

Кръшната пайнерка не е единствената, която заимства от големите в световния шоубизнес. Във фолка това май се превърна в тенденция. Малина сподели, че от доста време има идея за подобна фотосесия точно с такъв имидж, но чак сега я реализира. Казва, че е получила вдъхновение от славата на Ейми Уайнхаус. С новия си клип ''Не се срамувам'', станал популярен още и като ''Да разлаем кучетата'' със скандалното лесбийско участие на Станка Златева, чалгаджийката тотално разби клишето, което си създаваше години наред. И помен няма от  типичните за нея „скоростни“ парчета, завършващи с кръшни кючеци.

*Малина

*Ейми

- Новият Ви клип е доста скандален. Това стъпка към албум след шест години пауза ли е?
- Няма да излъжа, ако кажа, че той е доста скъп и смятам, че това си личи. Освен това видеото трябваше да отговаря на заглавието и мисля, че се получи. Винаги съм залагала на качеството. Мога да се нарека дори леко претенциозна. Не бързам и с новия албум. Но не съм спирала да бъда актуална през тези шест години, откакто нямам такъв продукт на пазара. Правя песни, скъпи клипове и ходя непрекъснато по участия.

- Освен албум феновете отдавна чакат и голям спектакъл в НДК.
- Това е болната ми тема. Планирам подобно нещо още от самото началото на кариерата ми. Отива ми да направя такова шоу. През годините не съм усещала липса на големи изяви, защото съм била на четири турнета, имала съм много излизания в НДК, където винаги съм представяла нещо провокативно, но наистина най-важното е да направя и един собствен спектакъл.

- Ще откажете ли отново евентуална покана за лятното турне на Планета?
- Наистина и миналата година получих покана, но отказах. Мисля, че мога да усещам най-точните моменти кога и къде трябва да се появя. Тогава просто не беше времето. Имах други проекти. Занапред бих се включила отново. Хората очакват от мен нещо голямо, пищност.

- През целия януари почивахте...
- Така е. От години не ми се беше случвало и даже работата ми липсваше малко. Движех някои музикални проекти, но не съм ходила по участия. Даже успях да си наложа нов режим – ставане в 10:00 ч. и лягане към 00:00 часа. Освен това имах работа и като футболен мениджър. Аз и още една дама сме единствените жени в България, занимаващи се с това. Моите футболисти вече пораснаха и ги очакват големи успехи занапред.

- Докато сте си почивали се понесоха отново слухове за ваши по-близки отношения с Християн, синът на Добромир Гущеров. Как ще ги коментирате?
- Имам много приятели мъже и е нормално да ме свързват с тях. Това не ме притеснява и не се връзвам. Както се казва: „да разлаем кучетата.“ Имам много близки отношения със семейство Гущерови. Уважаваме се безкрайно и всичко друго са спекулации. Моят личен живот върви перфектно и няма защо да не е така. Чувствам се удовлетворена като жена и като професионалист.