Супермоделът Адриана Лима се върна на подиума с ангелите на Victoria`s Secret само осем седмици след раждането на второто си дете. 32-годишната бразилска дива роди една прекрасна дъщеря на съпруга си – баскетболиста Марко Ярич, и по-малко от два месеца след това вече можеше да покаже в каква прекрасна форма се намира.

Нямаше вайкане за натрупани килограми, нямаше сълзи за повредената фигура. Лима просто се напъха в удобен спортен екип и се зае да тренира. Тренира безотказно, хард! И не си губи времето с фитнес, йога и други подобни “женски” видове тренировки, а смъква килограмите с бокс, описва www.eg.ru. Горещото бразилско момиче е наясно, че този спорт освен килограми смъква и напрежението от всякакви житейски ядове и след времето, прекарано на ринга, настроението е прекрасно, а нервите в идеален баланс.

Наскоро папараци успяха да хванат Адриана Лима на тренировка в Маями. Репортерите били заинтригувани от специалното стягащо чорапче на единия й крак и научили, че звездата се е контузила на една от предишните тренировки. Точно по тази причина фотографите не успели да снимат Адриана в интересни сцени с боксовите ръкавици. Все пак тя решила да не пропуска деня и се занимавала под напътствията на треньора си с гиричките, пише kliuki.bg.

Това, че Адриана Лима е без грим пред папараците, изобщо не променя квалификациите по неин адрес. Тя е прекрасна и в този вид – с обездвижено от превръзката коляно, изпотена и концентрирана в заниманията си. Но и кокетно изплезена, защото това все пак е Адриана Лима! Спортната зала е пълна с млади, здрави хора, които знаят коя е и я ухажват, макар и от разстояние. Това момиче наистина си го бива!