Книгата "Търговецът Дракон" от Джон Скивола е определена от 40 специалисти като: “Уникална, въздействаща, забавна и насъщна!”

В този изчерпателен наръчник по майсторско влияние ще откриете над 2000 тайни за постигане на успех от древната азиатска мъдрост.

Джон Скивола съчетава безбройни, запомнящи се и завършени афоризми, цитати, писания, сказания, откъси, стихове хайку, дзен гатанки и алегории от живели преди векове мъдреци.

В продължение на десетилетия Скивола е изравял тези скъпоценни откъси от източна мъдрост, които говорят красноречиво и поетично за съвременната търговия и процеса на продажбата.

Тази книга несъмнено ще бъде посрещната радушно от търговската гилдия. Всички са жадни да открият нишка, която да ги отведе до усъвършенстването им като личности, като специалисти и като хора.

Това е първата книга с цитати, посветена на израстването на специалистите в търговията, която предлага словата и мъдростта на дзен будизма, даоизма, конфуцианството, Идзин, китайската астрология, самураите и кун фу. Тя се отличава и с факта, че е единствената книга, която съотнася източната философия към продажбите.

Книгата предлага перли от древна мъдрост и приложими принципи. Тази обширна колекция от неостаряващи истини, пропити от източните философии и бойните изкуства от Далечния Изток, ви показва как да бъдете велик търговец като възприемете положителните качества на десет различни животни, едновременно митични и истински.

Така както Уолстрийт се стреми да научи дали пазарът е “Бик” или “Мечка”1, така ще се научите да се превръщате в търговец Дракон.

Източната мъдрост почита дракона като символ на величието, вещината, смелостта и щастливата съдба и въплъщение на вечната мъдрост. Поучете се от култура и от хора, богати на традиции, сила и печалба.

В днешното изобилие от книги и наръчници за търговия, тази книгата се отличава. Подходът му в представянето на ключови принципи в търговията и поведението отключва въображението и действа мотивиращо.
Тим Конър, автор на Продажби без агресивност

Търговците са най-смелите и дръзките измежду предприемачите и книгата на Джон Скивола представя вътрешната сила на великите и легендарните герои в продажбите. Прочетете я и тя ще ви вдъхнови да изкачите и най-високите планини.
Даниел Кенеди

Един от най-ефикасните начини за придобиване на мъдрост е чрез силно въздействащи поговорки и аналогии, които човек с лекота да си представи и да ги отнесе към себе си и своята ситуация. “Търговецът Дракон” притежава тези достойнства и още много други. Джон Скивола е създал мъдър наръчник по майсторско влияние. Посредством съчетаването на философията на Изтока и решимостта на Запада, той ни показва, че можем да изградим цялостна и стабилна търговска дейност. Тази книга е задължително четиво за всички, които биха искали да привнесат мощ в живота си, като и да помагат на другите. Препоръчвам я горещо!
Маршъл Силвър

Това е личен и професионален пътеводител към постигането на по-високи нива на постижения, не само в търговията, но и в личния живот. Въображението на Джон Скивола, неговата искреност и интелект, задълбоченото му познание относно продажбите, предлага отличаващ се от останалите професионален подход към търговията и продажбите. Книгата ще бъде важен спътник в това пътуване към ново ниво на лично разбиране и удивителни умения.
Джейн Райфенбъри

Забогатяването започва в ума и в сърцето. Това е тайната на драконите в търговията. “Търговецът Дракон” ви помага да развиете източниците на вътрешната сила, от която се нуждаете за максималния успех. Затова обърнете изрично внимание на тази привидно несложна книга. Тя е изградена върху стъпилите на дълбоки основи реалности за създаването на истинско състояние.
Джефри Лант

Истинска смелост се изисква на полето на предприемачеството. Търговците са най-смелите герои, преминаващи през всевъзможни приключения – непрекъснато се борят с хора, които казват “Не”, с критици, циници и с нищожни шансове. Ключът към техния успех е схващането, че едно “Да!” заличава всички отрицателни отговори – едно “Да!” променя целия ви живот! Тази книга ще ви държи мотивирани, съсредоточени и изпълнени с решимост да чуете едно разтърсващо земята, променящо живота, магическо, вълшебно “Да!”. Отговарям ви със звучно “Да!” на “Търговецът Дракона”!
Уейн Алин Рут

“Търговецът Дракон” е мъдър, забавен и великолепен начин да усъвършенствате продажбените си навици. В този изключително автоматизиран свят, най-важното е в търговията да навлезе мъдростта. На всички ни трябва свеж подход и той е налице!
Род Никълс

“Търговецът Дракон” е велика книга! Тя издига мисленето на читателя на по-високо ниво, откъдето той “вижда” по-добре. С удоволствие я прелиствам през няколко дни, затварям очи и поставям пръст. После изчитам мисълта си за деня, обмислям я и я използвам. В тази книга има по нещо за всеки. Всъщност тя изобилства от ценни идеи!
Винъс Андрехт