След като емоциите покрай Годишните награди отзвучаха, Анелия се захваща здраво с новите си музикални проекти.

Тя е категорична, че наградата "Изпълнител на 2012 година" е не само признание, но и голяма отговорност.

Певицата разкри върху какви нови проекти е съсредоточила вниманието си сега и сподели, че има ясна програма до края на 2013-та, която неизменно ще следва, за да радва почитателите си както подобава.

Анелия ще представи първо новаторската песен "Аз и ти", дело на композитора Велислав Драганински и текстописката Мариета Ангелова, а за следващите си парчета издава:

"Имаме проект с Николай Пашев - песен, която е за летния период. Имам баладата, която обещах на моите почитатели още миналата година, пуснала съм я за аранжимент и за текст. Имам още една песен на Оцко. С моя екип мислим и песента за зимния период, която също да се хареса от публиката и да накара хората да танцуват".

Актуалната фолк звезда обяви, че през 2013-та ще зарадва феновете си с ново CD, пишат от signal.bg. За подготвяния албум певицата разказва: "Смятам да пусна албума, но не мисля да слагам много нови песни в него, тъй като имам такива, които са се наложили - 4-5 вече са тотални хитове. Ще събера тях и още 3-4 нови парчета, и ще излезе албумът тази година".