"Влизам в "Dancing Stars", за да победя, пък каквото сабя покаже! Аз съм роден боец!" - каза Глория, веднага след като се разбра официално, че тя ще е една от звездите, които ще танцуват в риалити шоуто на Нова телевизия.

"Била съм от страната на журито в "Music Idol", сега ще видя какво е да си състезател" - заяви тя.

Желанието си за участие в танцовото риалити Глория аргументира така: "Много искам да се науча да танцувам. За съжаление все не ми оставаше време да се занимавам с това професионално, но ето че ще имам тази възможност. Ще дам максимума от себе си. Когато приех да се включа в "Dancing Stars", не съм се интересувала нито кои ще са другите участници, нито кой ще е в журито. Просто го направих заради удоволствието и заради себе си. На 40 години съм, смятам, че изглеждам супер... Защо да не си го позволя! А и всичко, което науча, ще ми е полезно в работата. Освен това харесвам формата "Dancing Stars", тъй като е позитивен. Във "VIP Brother" например никога няма да ме видите."

Глория разкри, че винаги се е впечатлявала от танца фокстрот. Тайничко дори се е надявала един ден да се научи да го танцува и сега с нетърпение чака да бъде поставена такава задача в риалити шоуто. Примата на поп фолка призна и че ще ограничи участията, тъй като няма да има физическа възможност за това. Тя ще се посвети на репетициите в залата и ще работи усилено със своя треньор, пишат от списание "Love Style".

"Dancing Stars" стартира по Нова телевизия на 11 март.