Известния с буйното си поведение актьор Иван Ласкин отново даде хляб на пресата, след като онзи ден осъществи поредната си изцепка.

След мощен запой в нощен бар в центъра на столицата, той се хвърли да се разправя с тв водещия Митко Павлов, с когото случайно се засекли в кръчмата.

Още щом го зърнал, Иван Ласкин се нахвърлил срещу него с люти псувни. Нарекъл го „момченце нещастно” и „мухльо”, след което му препоръчал да се върне там, откъдето някога е излязъл.

„Мухльо, писна ми от тебе! Какъв си ти, бе? Я ходѝ там дето не си бил, разкарай ми се от погледа! Гле`й се на какво приличаш – на нищо!” – крещял озверелият от алкохола Иван Ласкин.

Очевидци разказват, че Митко Павлов също решил да не остава безучастен към обидите и на секундата отвърнал с подходящи за случая реплики. Пиковият момент в скандала между двамата настъпил, когато водещият попитал Иван Ласкин на колко чашки е от сутринта и смята ли, че въобще има черен дроб. След това пуснал една дълга по адрес на актьора и тръгнал да си върви.

Иван Ласкин обаче побеснял и излязъл на улицата подир него. Там започнал да го блъска, след което му ударил свиреп шамар с всичка сила. Двамата се сбили съвсем сериозно, но случайни минувачи ги разтървали и така се разминали от по – сериозни проблеми. През вчерашния ден и двамата участника в нощното меле бяха с изключени телефони.