Юксел Кадриев влезе в криминалните хроники. Вчера сутринта около 4,30 часа в полицията бил получен сигнал за пътен инцидент на площад "Народно събрание".

Дошлите на място ченгета установили, че Юксел е карал пиян и се е блъснал в такси, което след удара отпрашило в неизвестна посока.

“На Юксел Кадриев му е съставен акт и по случая е образувано досъдебно производство”, коментираха от пресцентъра на МВР, предаде Блиц. След екшъна Кадриев води новините по bTV.

Случаен свидетел на инцидента е успял да заснеме клип с изпълненията на Юксел Кадриев. Чува се гласът на тв-водещия, който не спира да повтаря: “Ти си п...а, ти си п...а!” и “Пусни ме да те видя колко си голям, ела тука, бе!”

С идването на полицията Кадриев се обръща към ченгетата и моли веднага да му вземат алкохолна проба, един от свидетелите изкрещява към него: “И за наркотици!” Тогава Юксел добавя: “Да и за наркотици...”

В края на записа звучи глас, който казва: “Това е Юксел Кадриев и се кара с такситата пиян, надрусан, даже даде на едното такси 150 лева, за да не се обажда в полицията. Сега иска да вика линейки да му взимали проби за алкохол, а той е прекалено нашмъркан и надрусан.” 

Снимка: Стоян Гребенаров