Опустошителен секс скандал се заформи днес, след като играчът на „Литекс” Момчил Цветанов – Малкия Шивач се похвали пред съотборници, че е „оправил” Мика Стоичкова най – малко един път.

Драмата се разрази само ден преди чаканото дерби между „оранжевите” и ЦСКА, което трябва да се играе тази събота в столицата.

Малкия Шивач разказал, че с дъщерята на наставника са правили секс един – единствен път, но останал впечатлен от нейната красота.

Заявил, че е напълно наясно какво го очаква, ако Камата разбере, но въпреки това не успял да устои на изкушението и се раздрънкал, пишат от skandlno.net

Забъркването на Мика Стоичкова в секс скандал хич няма да се понрави на Христо и всички със затаен дъх очакват каква ще бъде неговата реакция.

Отдавна се знае, че той е изключително ревнив съпруг, а двойно повече ревнив баща. Михаела на няколко пъти го молѝ да я пусне на снимки за някои от еротичните списания, но той отказа.

Щерката на Камата обаче категорично отрече да се е забърквала в подобна афера и отхвърли всякакви подобни тези.

Според нейните твърдения, с Шивача нямали никакви отношения и го познава съвсем бегло покрай работата на баща си.

„Не съм се забърквала в секс скандал с Момчил Цветанов, когото познавам съвсем слабо. За него отдавна се знае, че го бие тока и няма какво да го мисля. По мой адрес така или иначе се говорят и пишат всякакви глупости, които са ми достатъчни за закуска, обед и вечеря”, коментира Мика Стоичкова.