Венета Харизанова отново се кани да щурмува телевизионния ефир.

Популярната моделка и бивша мисис България смята да влезе в ново амплоа. Тя няма да избира най-умната и красива българка, а ще прави комедийни импровизации в новото шоу на Би Ти Ви „Младост 5“.

Зрители отсега коментират, че амбициозната моделка ще стане за смях в новото шоу. А някои стигат до там, че й предричат пълен провал. Зевзеци се шегуват, че освен с едно хубаво лице, Харизанова няма с какво друго да зарадва публиката. Но според запознати зрителите може и да останат приятно изненадани.

Въпреки че покрай панаирите си с Антония Петрова Венета събра доста негативи, амбициозната красавица е твърдо решена да пробие в киното. Малцина знаят, че тя дебютира на екран в екшън филма на Долф Лундгрен “Механикът”. А единици са тези, които знаят, че Харизанова следваше и във филмовата академия в Ню Йорк преди години.

“Импровизаторският жанр, в който е създаден “Младост 5″ е един от най-трудните, но и един от най-забавните.“, коментира манекенката. И допълва, че още помни какъв съвет е получила като студентка от Ал Пачино. „За да можеш да правиш импровизация трябва да си се родил луд или в последствие да полудееш.“ . А дали ще успее да влезе в образ и да се справи с импровизациите тепърва предстои да видим, пишат от avtora.com.