Славена изживя особено неприятен момент през изминалия уикенд.

Домът на певицата бе обран от неизвестни извършители, които отмъкнали множество ценни вещи.

Славена живее заедно със сестра си в столицата. Двете момичета имали гости – техни роднини, с които излезли да се поразходят из града. Напуснали апартамента само за 2 часа, през които бил осъществен обира.

Крадците задигнали лаптопа на певицата, този на сестра й, вещи на техните гости, всичките бижута на Славена, както и други ценности.

„Изглежда са ни следили, защото са успели да претършуват дома ни за краткото време, през което ни нямаше. Просто не мога да повярвам, че ни се случи такова нещо!”, сподели притеснено фолк дивата.

Изпълнителката на „Точно ти” е доволна, че обирджиите не са отмъкнали микрофона й. „Добре, че не са откраднали и него, защото нямаше да мога да си върша работата.”, каза още тя.

Славена веднага се обадила в полицията, които се отзовали на сигнала. Служителите на реда обещали да направят всичкo възможно да намерят извършителите и да върнат откраднатата техника.

„Благодаря на полицията, че взе моя случай толкова присърце. Надявам се да открият поне моя лаптоп, тъй като в него имам много ценна информация.”, сподели изпълнителката.

„Това са неща, които са свързвани с работата ми и са много важни за мен. Не ми се вярва да свършат работа на друг.”, каза още тя.

Въпреки неприятното изживяване Славена се опитва да гледа философски на нещата. „Все пак най-важното е, че ние сме невредими! Не ми се мисли какво би станало, ако аз или сестра ми си бяхме вкъщи и някой нахлуе и ни нападне...”, добави тя.