За носителката на титлата "Мис България 2011" се появи слух, че иска да влиза в попфолк бранша, само че истината е, че се е насочила в друга професионална сфера.

Най-красивата българка за 2011 г. - Ваня Пенева, иска да се изявява в телевизията.

Това била голямата мечта на очарователната брюнетка, само че все още не се чувствала готова за тази крачка. Имала нужда от още малко шлифоване, пък после каквото стане. И макар че преди време се появи мълвата, че щяла да влиза в попфолк бранша, тя е категорична, че няма такива амбиции.

"Мисля, че пея правилно, но не ми достига силикон", отбеляза моделът в тв интервю.

Иначе обича да се забавлява с такава музика и една част от нейните приятели слушат чалга. Именно по тази причина няма да е необичайно, ако някой я види да се забавлява в такъв тип заведение.

И докато се подготвя за Малкия екран, Ваня чака и едно друго важно събитие в своя живот - да получи годежен пръстен.

Вече от почти шест години е със своя приятел Виктор, който е син на прокурора Галя Гугушева. Познават се от 5-6 клас, когато двамата учели в съседни паралелки в Казанлък. След като завършили попаднали в една компания и така започнала тяхната връзка.

"Все още нямам годежен пръстен, надявам се да се случи. Нормално е, когато си с един човек почти шест години. Говорили сме за тези неща", издаде Пенева.