Актьорът Александър Сано, когото всички познават повече като Косъма в кримисериала “Под прикритие”, се призна, че освен популярност е получил и доста сериозен хонорар за ролята си.

"Няма да крия, подобрих си финансовото състояние и вече не треперя за утрешния ден".

Той не уточни колко точно пари е получил, за да се прави на бандит, но все пак това е професионална тайна и няма голямо значение.

Каквото е взел, си го е изработил с честен труд и много пот на снимачната площадка.

Съвсем скоро той отново ще се появи на екран, но в друг филм. В момента се явява на кастинги за други проекти, ходи на прослушвания и търси най-добрата за себе си роля.

"Искам да е романтична, искам да се влюбвам, да страдам, да видят хората едно друго мое лице. Омръзна ми във всеки филм да ме убиват. Имам чувството, че с всяка такава роля и аз умирам по малко, разказва актьорът. Само че дълго време, каквото и да играе, ще го помнят точно с ролята на Косъма. Тя беше изключително характерна за времената, в които живеем и изключително добре изиграна".

Бившият брат Мангасарян някак лесно мина от комичното към сериозното, приспособи се, сработи се с колектива, не създаде никакви проблеми и не оглави класацията по клюките, които обикновено вървят след артистите.

Той съжалява не само, че го убиха, но и че филмът, в който е вложил много от себе си, вече свършва. Но е оптимист, че всеки край е едно ново начало и чака новото с нетърпение.