Миналата седмица биографичният филм на Бионсе "Life is But А Dream” бе прожектиран на голям екран за първи път.

Докато течаха снимките, постоянно научавахме по нещо от интимния живот на певицата.

Тя ни разказа за огромната загуба, която е претърпяла преди време - нейният спонтанен аборт. А след това и за най-голямото щастие преди година - малката Блу Айви.

В лентата Бионсе показа за първи път лицето на порасналата си дъщеря и за първи път разкри толкова много подробности относно живота и чувствата си. Ето 10-те най-интересни тайни, които Queen B разкри за почитателите си:

1. "Целта ми е да си вярвам и да успявам. За да бъда това, което съм сега, трябваше да мина през аборта, да се науча да управлявам компанията и живота си. Днес независимостта ми е факт”.

2. Най-големият натиск в живота ѝ е идвал от баща ѝ. Винаги се е стремяла да го зарадва, да бъде той горд с нея.

3. Когато албумът ѝ "4" е бил вече факт, Бионсе твърдо заявила, че не би приела нито една критична оценка за него. Това се дължало на факта, че всяка песен в него е написана с цялото ѝ сърце.

4. За видеото към песента "Run The World (Girls)", Queen B е наела две момчета от Мозамбик, които да я научат как се танцува специфичната хореография.

5. Преди да излезе на сцената, Бионсе трябва да е ядосана. Така дава всичко от себе си и "запалва” енергията си.

6. Бременността е била забележително чувство: "Сякаш бях влюбена отново”. Певицата не е искала да крие очакването на бебето си нито за миг: "Защо да крия, след като това беше най-хубавото нещо в живота ми?”

7. Кариерата на Бионсе е започнала още като съвсем малка. Тя е пеела във фризьорския салон на майка си и след това е искала пари на клиентките за представлението.

8. Според нея, добрата бизнесдама не трябва никога да бъде мила с персонала си. Ако Бионсе реши да бъде такава, това би означавало, че е предала природата си и всичко, на което я е научил баща ѝ.

9. За съпруга си, тя казва: "Ние сме свързани на духовно ниво. Това, че той е музикант, е съвсем случайно. Не заради това съм с него. Всеки ден се моля аз и Джей да сме заедно още много време. Добри сме като отбор”. Тя допълва: "Когато започнахме да излизаме, бях само на 20 години. Той ме научи да бъда жена”.

10. За секса с Джей-Зи: "Той е пречистващ. Когато съм с него, не се страхувам и знам, че не трябва. Освобождавам се, позволявам да се случи. Пускаме си "Make Love To Me” и започваме".

Край с потайността за Бионсе. Вече всички маски са свалени, всички тайни - разкрити.