Четвърти сезон на хитовия сериал „Под прикритие” ще има, съобщиха официално от БНТ след финала на третата част от криминалната поредица.

Продуцентът Димитър Митовски и изпълнителният директор на телевизията Севда Шишманова обещаха продължение на шоуто наесен, по време на официалното парти по случай приключването на „Под прикритие 3”.

От екипа на сериала издадоха, че част от познатите ни актьори няма да се появят в следващите серии, но пък съвсем скоро ще започне кастинг за нови лица, които ще видим след половин година. БНТ ще финансира още 15 епизода по 1 час.

Вицепремиерът Цветан Цветанов и шефът на ГДБОП Станимир Флоров изгледаха последния епизод на „Под прикритие“ заедно със звездите от сериала по време на бляскавото заключително парти.

"Вълнувам се естествено за финала на сериала. Гледам го винаги, когато имам възможност, а когато нямам, го следя в интернет", сподели Цветанов, който пристигна на купона с най-голямата си дъщеря Гергана.

Актьорът Ивайло Захариев, когото доста понатупаха като за финал на третия сезон, дойде на партито под ръка с балдъзата си. Той се похвали, че на 13 февруари е станал баща на момче, и обясни, че майката и бебокът са добре и е много щастлив в ролята си на татко.

Как се казва наследникът на Мартин обаче все още не е ясно. Захари Бахаров също ще става баща за втори път съвсем скоро. Затова той пристигна на събитието без половинката си.

Последният епизод на сериала поднесе куп изненади на феновете. Иво Андонов хвана Мартин и го отведе при Джаро, който се криеше в горска хижа. Петър Туджаров обаче вместо да пусне куршума на ченгето "под прикритие", застреля бившия си авер Иво Андонов, който май ще умре.

Дъщерята на Джаро, за която никой досега не подозираше, че съществува, се появява изненадващо в София и звъни на мобилния на Андонов.

През това време пред хижата, в която се крие избягалият престъпник, пристигат спецчастите, намират Иво Андонов прострелян и тръгват по следите на Джаро и Мартин.