В Ню Йорк се състоя премиерата на новото модно риалити шоу на Наоми Кембъл.

Участничките в предаването ще бъдат изправени пред редица предизвикателства. Победителката ще стане рекламно лице на световноизвестна марка.

Наоми Кембъл кръстосва шпаги с друга известна красавица. Новото шоу влиза в пряка конкуренция с предаването на Тайра Банкс "Най-добрият модел на Америка".

Кралицата на модния подиум е начело на журито. Към нея се присъединяват и супермоделите Каролина Куркова и Коко Роча. Чаровните дами ще се опитат да изберат най-достойната претендентка сред множество красиви момичета чрез поредица модни задачи. Така наречените ментори ще следят индивидуалното развитие на обикновените девойки по пътя им към славата.

На базата на опита си Наоми Кембъл и компания ще съветват и напътстват участниците как да станат най-конкурентоспособни модели. Младите момичета ще трябва да се доказват в организираните ревюта, кастинги за реклами и предизвикателни фотосесии.

"Аз съм труден учител. Но го правя, защото искам от тях да изпитат това, с което действително ще се сблъскат. Защото няма да бъда с тях на кастингите и да им държа ръцете", закани се Наоми Кембъл.

Предаването е различно с това, че съчетава в едно мода, красота и драма. Водещ ще е фотографът Найджъл Баркър.



Източник: