Екипът на едно от най-мащабните риалитита  "Къртицата" започва обиколка из България, за да търси фенове.

Първата спирка на екипа и звездите е в Бургас, където на 15 и 16 февруари Иван и Андрей ще се срещнат с първите желаещи да се борят за 250 000 хиляди лева. Обиколката продължава с Варна на 17 и 18 февруари, Пловдив 22 и 23 февруари и завършва в София на 24 и 25 февруари.

“Къртицата" e приключенски риалити формат, различен от всичко правено в България до момента.

Затова по време на кастингите ще търсим хора, които са готови на всичко за да живеят с любимите си звезди и да участват в битката за 250 000 хиляди лева”, коментираха продуцентите и водещи на КЪРТИЦАТА Иван и Андрей. 

На кастингите в страната могат да се яват всички желаещи на възраст над 18 години, както и чужди граждани живеещи в България. 

На турнето в страната ще присъстват и две от най-големите български звезди, които казаха “Да” на КЪРТИЦАТА – Азис, Николета Лозанова и Деян Донков.

Техните фенове ще могат лично да се запознаят с тях в някои от градовете на кастинга. На15 и 16 февруари кастингите са в Бургас, хотел „Приморец”,  на 17 и 18 февруари във Фестивален комплекс Варна, на 22 и 23 февруари в хотел „Лайпциг” в Пловдив, а на 24 и 25 февруари в софийския хотел „Принцес”.