Мисис България 2008 Ана Иванова, която от 8 години живее в Монте Карло влезе в пряк словесен двубой с Антония Петрова.

"Мила ми Миссис Мира Россия 2012 Петрова, има много по-важни и ценностни неща в живота отколкото вашите корони и предстоящи конкурси. Ако си насочите цялата енергия в нещо което ще ви донесе по-големи дивиденти в бъдещата кариера, наистина ще спечелите повече, а не само да парадирате колко корони имате", споделя Ана Иванова.

"Използвайки Гугъл, разбрах че сте се явили на Мисис България със силиконови импланти, поздравления, но не е по регламент. Също че сте Мrs.Русия, но защо забравяте да допълвате Свят, а и никъде не видях да сте  MRS .Москва, явно моят Гугъл не изписва това и че преди няколко дни сте си взела невероятната награда от чалга клуб в България и сега ще си говорим ли отново за Престиж!?"

"Ето още какво ми откри Гугъл - всъщност в изданието има текстове и за двете дами, като Инна Жиркова е отбелязана като носителка на приза "Мисис Русия", а нашенката - като победителка в "Мисис Русия Свят". Според омъжени дами, участвали в състезанието за красавици, всичко е било нагласено така, че българката да спечели. Конкурентките дори недоволствали и от факта, че Антония не е никаква рускиня, а си е чиста българка. Тя е с двойно гражданство едва след като се омъжи за Бередин", допълва още Мисис България 2008, пишат от slava.bg.