Как от бедно момиче от Добрич в семейство на шивачка и международен шофьор, Преслава се превърна в супер богаташка с 2 милиона лева в банки?

Отговорът е лесен – с много, много труд и пестеливост.

Фолк певицата разполага с милиони левове в сметки, но те не са от измами, а от честен труд.

Парите й са депозирани в две български банки и една чуждестранна, като едната е разплащателна, а другата – постоянно олихвяване, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net. На практика певицата може да се издържа само от лихвите. Преслава обаче не забравя откъде е тръгнала и винаги помага на родителите си и сестра си.

Истината е, че тя е една от малкото фолк диви, чиято слава и богатство не са я главозамаяли. Красавицата от Добрич е амбициозно откритие на Милко Калайджиев. Тя обаче сама си извоюва любовта на феновете, която я държи на върха вече 10 години. Бори се с конкуренцията със зъби и нокти и неслучайно е изпълнителката с най-високия хонорар – 6000 лева на участие за 80 минути.

Преслава обаче знае защо взима тези пари – тя никога не пее на плейбек, държи се свойски с феновете и забавлява публиката. Работи неуморно – от 8 вечерта, до 6 сутринта, а в летния сезон буквално не се спира.

И докато колежките на Преслава живеят в лукс и разкош, купуват най-скъпарските дрехи и коли, изпълнителката на „От добрите момичета“ изобщо не се изхвърля. Стисната е като габровка – облича се с дрехи ментета, живее в апартамент от 84 квадрата и доскоро имаше 1 собствена кола - 11-годишен „Фолксваген пасат”, който подари на зет си.

Разбира се, Преслава излиза само с богати мъже и не отказва финансовата им подкрепа. Доскорошното й гадже Жоро Бирмата й беше подарил Бентли, както и много други скъпарски дрехи и бижута, но Преслава никога не се е надувала с това, нито е разчитала само на мъжко рамо. Тя знае, че разполага със собствени средства и е независима.

„Никога от нищо не се е оплакала, винаги много весела и усмихната. Славата не я промени въобще, остана си все такова добро момиче“, описват я нейни близки.