Наоми се държеше грубо с прислугата, спомня си бившата й лична помощничка Ребека Уайт.

Тя се разприказва, след като дясната ръка на Лейди Гага - Дженифър О`Нийл, разкри скандални подробности от битовите навици на звездата.

Дженифър разгласи как Гага я карала да спи в едно легло с нея, защото не обичала да си ляга сама. Асистентката трябвало да бъде 24 часа с Лейди Гага, при това - 7 дни в седмицата, и разполагала на практика с живота й.

Разказите на Ребека Уайт пък вадят на бял свят някои от навиците на Наоми Кембъл, които я показват в доста нелицеприятна светлина. Наоми била нервак, крещяла истерично на персонала, карала хората да плачат. Уайт, която се трудила пет години за супермодела, не изпитвала страх към работодателката си - за разлика от останалия персонал.

Тя била задължена да отива в хотела, където предстои да отседне Наоми, поне 5-6 часа преди нея. Разопаковала багажа й, четкала и гладела дрехите и създавала уюта, който Наоми очаква. В хотелския апартамент трябвало да се подредят 25 свещи - 5 в банята и по 10 в спалнята и хола, във форма на лилии.

Всички алкохолни напитки от минибара трябвало да се съберат и отнесат в стаята на Ребека. Наоми се стараела да покаже на целия свят, че няма проблеми с алкохола. Бутилчиците отивали в стаята на прислугата, където всяка вечер нахълтвала нервната Наоми и започвала да се налива. Камериерките обаче намирали празните стъкленици в стаята на Ребека, а не при Наоми.

За тези хора животът на другите няма цена: те не мислят за това, че се налага да работите извънредно заради прищевките им, коментират Ребека и Дженифър. Междувременно Дженифър заведе дело срещу Лейди Гага: иска си от нея 390 000 долара - компенсация за извънредния труд, който звездата никога не й заплащала.