Само преди няколко дни Бионсе направи едно наистина забележително шоу на финала на Суперкупата.

Хората още говорят за него, дори първата дама на САЩ Мишел Обама сподели в социалната мрежа:"Гледах Суперкупата със семейство и приятели. Бионсе беше феноменална! Толкова много се гордея с нея!"

Това си е признание! И ние не го оспорваме, Бионсе и Destiny’s Child наистина бяха забележителни.

Същата вечер обаче, веднага след изпълнението си, Бионсе  съобщи официално датата за началото на турнето си през 2013 година, пишат от jenite.bg. То ще започне на 15 април в Белград. За съжаление, България не е в дългоочаквания списък.

Това ще бъде първото турне на певицата след раждането и очакваме да бъде запомнящо се. Такива поне ще бъдат билетите, които англичани ще имат честта да си купят. Близо 1000 лири ще струват местата, които са най-близо до сцената. Според някои, такива цени до сега са си позволявали само Rolling Stones.

Най-евтините ще бъдат по 55 лири, но те са малко на брой и толкова отдалечени от сцената, че е по-добре без такъв билет Бионсе да се гледа по телевизията.

Наистина шокиращи цени! Но пък за сметка на това, поп дивата обещава и също толкова грандиозно шоу. Тя няма да остави феновете си разочаровани.

Вижте и рекламата за "Световното турне на госпожа Картър", в която Бионсе е преобразена в стил Английската кралица, всяваща респект и уважение.