Скандално известната бивша водеща Албена Вулева тресна в земята всички останали красавици и е на път да стане чистокръвна принцеса!

Водещи репортери се добраха до невероятната новина, че мис „Сигнално жълто” е оплела в мрежите си истински австрийски принц, който припада от любов само като я види.

Запознати с действителния развой на събитията свидетелстват, че въпросният мъж е истински потомък на древен и знатен род, а не някакъв измислен благородник и хвалипръцко.

Човекът дотолкова хлътнал по нашата хубавица, че без да се бави й предложил сама да си избере дата за сватбата, пишат от skandalno.net

Освен с потеклото си, принцът се хвалел с препълнени от пари банкови сметки. Според информаторите, той е горд собственик на няколко замъка в Европа и разполага с невероятен автопарк от най – скъпи автомобили.

Само „Ролс Ройс” – овете и „Ферари” – тата му са по няколко бройки, всичките оцветени в златисти и сребристи цветове.

Албена Вулева вече получи и първите подаръци от богатия австриец. Преди седмица с особена гордост показа пред свои приятели скъп пръстен от платина и диаманти, който струва най – малко 120 000 евро.

Тя обаче е категорична, че на този етап няма да се хвърля с рогата напред, а първо ще прецени какви наистина са чувствата й към благородния ухажор и чак след това ще действа.