Риана отвърна на критиките и обвиненията, които я сочат като лош модел на подражание, след като се събра с Крис Браун, който я преби в навечерието на наградите „Грами" преди три години.

Миналата седмица изпълнителката на Stay потвърди спекулациите, че тя отново се среща с Браун:

„Реших, че за мен най-важното нещо е да бъда щастлива. Той повече не притежава лукса да се издъни отново."

Недоволството на фенове и коментарни статии в медиите бяха провокирани от нейното интервю в Rolling Stone, в което тя казва, че предпочита да се сблъска с враждебни реакции, отколкото да живее без него, пише "Хай Клуб".

Малко след това барбадоската певица пусна своя снимка в Instagram с надписа:

"Не може да ме наричате лош модел за подражание, а после, когато направя нещо, което потвърждава вашите думи, да се правите на изненадани."

Текстът е разположен върху колаж от нейни снимки, направени от легендарния Тери Ричардсън. На фотосите Риана държи средния си пръст пред устните си.

От известно време Риана е на мушката, обвинена в това, че не дава добър пример на младите девойки. И всичко това заради зачестилите й голи снимки в нета, заради това, че записа парчета с Крис Браун и за това, че може би е станала любителка на наркотиците.

През 2011 година екзотичната красавица помоли да не я припознават като модел за подражание, казвайки: „Нещата, които пея в песните си, рефлектират върху мен, и хората очакват да бъда човек за пример. Това обаче е уморително за мен, аз искам просто да правя музика. Това е. "

Крис Браун е в изпитателен срок до август догодина.