Калин Врачански е измислил хитра стратегия да си намери нова доходна работа.

Актьорът вече не е на щат в Театър "София" и се препитавал само с хонорарите от две постановки, които играе там. Актьорът обаче не си търсел нова сцена, която да го приюти, а се целел в телевизиите, пише в. "Всеки ден", цитира .

Врачански се сприятелил с Кремена Халваджиян и се надявал именно тя да е билетът му към повече пари, каквито се дават на малкия екран.

Съпругата на продуцента на "Господари на ефира" и ''Пълна лудница'' била буквално влюбена в актьора и с удоволствие купонясвала с него из столичните клубове.

"Кремена е луднала по него и го мъкне навсякъде със себе си. Не става въпрос за интимна връзка, а просто приятелска, но вече са си много близки", обясняват близки до госпожа Халваджиян.

Актьорът пък й се лепнал като гербова марка и гледа да не я изпусне, коментират колегите му. Той се надявал, че съвсем скоро тя ще го уреди с щатно място в комедийното шоу "Пълна лудница".

Калин отдавна искал да се присъедини към екипа на Рачков, Мария, Геро и Албена Михова и дори имал идеи какви образи ще играе.

Запознанството и сприятеляването му с Кремена не било никак случайно, а именно част от стратегията му да се домогне до място в шоуто и да си осигури висок постоянен месечен доход.

Снимки: Bulphoto