Николета Лозанова наистина се самозабрави и покачи цената си за участие в телевизионни предавания безбожно високо.

Това разказаха потресени продуценти, на които опитвала да извие врата с безумни тарифи от порядъка на 200 000 лева.

Хората се оплакаха, че моделката оставала непреклонна въпреки несъстоятелността на своите изисквания. Такъв е случаят и с участието й във „ВИП Брадър”, което се провали именно заради огромната й лакомия за пари.

Както всички знаем, продуцентът Нико Тупарев беше навит да я вкара в Къщата, но работата не стана. Сега се разбра, че Ни Ло-то искала да гушне повече от 200 бона, за да се прежали за ужасите на брадъра, пишат от skandalno.net

„Когато опитахме да говорим с нея тя заяви, че нищо на света не е в състояние да я накара да участва срещу сума по – малка от 200 000 лева. Това са безумно много пари, защото цялата й слава се гради само на скандалите, в които непрекъснато се забърква. По всяка вероятност самата тя организира медийната война с Алисия, защото в противен случай ще я забравят точно за два дни”, коментира човек от шоубизнеса.

Напоследък обаче се заговори, че все пак Николета Лозанова е поомекнала малко, след като съпругът й Валери Божинов претърпя поредица от професионални неуспехи.

Припомняме, че шефовете на Верона го натириха още след края на първия сезон от футболното първенство на Италия и го изпратиха да гони топката в „Б” група. Това малко или много посви перките на вироглавата красавица и тя започна да гледа по – трезво на нещата.

В момента Николета Лозанова води преговори с някои от предстоящите през пролетния сезон риалитита по телевизия Нова и конкурентната ТВ 7.

Според неофициална информация, тя се е съгласила да участва за около 50 000 лева, което е далеч по – приемливо.