Фолк певицата Галена определено не знае какво е финансова криза. Изпълнителката пръсна огромна сума за ваканция до екзотично Мексико.

Последната й супер разточителна прищявка, струвала на вафления бос Галин над 30 000 евро, твърдят нейни познати. Две седмици звездното семейство отдъхвало на вила край океана, придружени от сина си Стефан и бавачката му.

За да не се изморява певицата с грижи за малкия, детегледачката прекарвала повечето време с него. А през това време Галена и Галин се отдали на разходка из забележителностите в Мексико.

Певицата се похвалила, че е посетила почти всички древни пирамиди, а също и останките от градовете на маите. Естествено разходката й включвала и няколко мола, но Галена останала по-впечатлена от артефактите.

По време на пътуването си изпълнителката се отдала и на екстремни преживявания. За първи път предприела гмуркане със скафандър във водите на Мексиканския залив и се любувала на голямото разнообразие на флората и фауната.

Синът й пък останал впечатлен от екзотичните животни. А фламингото му станало любимо, пишат от „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Вижте фотогалерия:

Галена на почивка в Мексико