Рапърът е привлечен като свидетел, защото във фаталната нощ имал участие в нощния клуб в Борисовата градина.

По същото време там е бил и Чеци. Освен това, разказват от Novini.bg,

Спенс сподели, че е свидетел по делото, защото в студентските години е имал контакти с Николай Русинов.

Днес в Софийски градски съд започна процесът за убийството на 28-годишната Яна Кръстева. Младата жена беше намерена полугола и удушена в Борисовата градина в София на 10 юли 2011 г. Тридесет и петгодишният Николай Русинов-Чеци е главният обвиняем по делото. Прокуратурата ще се опита да докаже, че той умишлено е умъртвил Яна в съучастие с неизвестни.

Пред репортери преди делото покрусеният баща на Яна обяви, че вярва в българското правосъдие и се моли за справедлив процес. Попитан за арестувания и по-късно освободен преди време клошар, той оправда следствените органи, че когато се работи с хора, се случват грешки. Най-важното и сега е да се открие истинския виновник.

Бащата сподели, че за такива ужасни криминални престъпления, какъвто е смъртта на дъщеря му, случаят “Белнейски” и смъртта на 11-годишния Пресиян от Шумен, могат да бъдат овъзмездени само със смъртни наказания.

Мъжът съжалява, че смъртната присъда е отменена след демокрацията. Той направи паралел със шофьорите, като обяви, че те са потенциални убийци.