Само за две години актрисата Джесика Частейн успя да се превърне в едно от най-популярните лица на големия екран и еталон за вкус и стил.

Участията на Джесика в киното й спечелват множество номинации за наградите "Златен глобус" и "Оскар". За много кратко време тя се превърна в едно от най-известните и харесвани лица на публиката.

Актрисата успя да извоюва и множество номинации в класации за стил и мода. Джесика стана синоним за елегантност, като вкусът й откроява няколко задължителни модели рокли, с които сме свикнали да я виждаме.

Първо, рокли до коляното, които станаха нейна запазена марка и второ, синият цвят, с който тя подчертава женствената си фигура. Ако погледнем визиите на Джесика на червения килим през последните години, ще забележим поне десет рокли в синята гама. Сред любимите й нюанси са пастелно синьо, електрическо или морско синьо. Често звездата комбинира цвета с много метален отблясък или пайети. Сред обичаните от нея материи са дантела, тюл, ликра и коприна...безкрайни възможности, които умело съчетава с червената си коса, пише БГНЕС.