Джина Стоева вече се замисля да излезе в майчинство.

От две години певицата има сериозна връзка с компютърния специалист Димитър и се надява да го дари с дете.

„Мисля, че ще бъда добра и отговорна майка и домакиня. Децата обаче не може да ги планираш. Това е Божа работа. Може да се случи другия месец, може да се появят и след години. За мен е важно, че съм открила мъжа, с когото да създам семейство”, каза пред „Монитор” Джина.

Мъжът, който спечелил сърцето й, е голям романтик. „Запознахме се на един купон, който беше организирала една приятелка. После отидохме на дискотека. Танци, мохито и искрите между нас припламнаха. Той ми поиска телефона, но аз му казах да си го намери”, спомни си изпълнителката.

Джина Стоева обаче бяга от сватбата като дявол от тамян. „Не смятам, че човек трябва да сключи брак, за да бъде щастлив и да има семейство”, категорична е изпълнителката.

Гаджето й обаче не е фен на чалгата. Димитър обожава да сюрпризира половинката си. За рождения й ден я завел да празнуват с компания на Крушунските водопади. Извадил малка кутийка като подарък. „Тогава сърцето ми спря. Не знаех какво да отговоря. Изненадата ми беше огромна, когато вместо пръстен видях музикален плейър. Наистина си отдъхнах, защото самата дума брак ме плаши”, смее се Джина.