Сред новините, които певицата сподели с феновете си, е тази, че ще открие спектакъла по повод Годишните музикални награди на "Планета" ТВ за 2012 г. Цветелина Янева издаде, че на 26 февруари ще излезе на сцената с оркестъра, с който работи по промоцията на албума "Мога пак".

"Специално за Вас ще изпълним няколко песни на живо", допълни още звездата в своя пост в официалната си страница във Facebook. На Годишните музикални награди, Цветелина Янева ще се бори за награда в общо 9 категории, сред които са - "Баладичен хит", "Песен" и "Видеоклип". Тя е сред номинираните и за "Оригинално присъствие на концертната сцена", "Албум", "Фолклорен албум", "Фолклорен изпълнител/формация", "Изпълнител" и "Музикален идол".

С представянето си първа на концерта тя измести колежките си Андреа и Мария, които през последните няколко години се редуваха да откриват престижното събитие в бранша.

През изминалия уикенд Цветелина Янева зарадва повече от приятно своите почитатели с телевизионна версия на песента "Безопасна". Мелодията е включена в най-новия албум на изпълнителката "Мога пак", появил се на музикалния пазар в края на миналата година. Коментарите на меломаните не закъсняха, а повечето от тях споделиха, че Цвети отново ги е изненадала с оригинално решение за представянето на "Безопасна". До края на седмицата звездата на "Планета" ще предложи на нашето внимание и още една телевизионна версия, но на коя песен засега остава тайна, пише lifestyle.bg.