Телевизионен екип на журналиста Георги Тошев е единственият, допуснат да отрази срещата на световната звезда Моника Белучи с Емир Кустурица, научи “24 часа”.

“Много са точни и готини. От България са”, подшушнал режисьорът на гостенката си.

“О! Снимала съм се с един чудесен актьор от България - Христо Живков (Йоан в “Страстите Христови” - бел. ред.). Пазя чудесни спомени. Добре. Нека снимат”, великодушно разрешила Белучи.

Така екипът на Тошев получил шанса три дни да е неотлъчно по петите на красавицата при визитата й в градчето Баня Лука. Звездата пристигнала с черно кожено палто.

“Всекидневният й тоалет беше скромно черно поло и тесни дънки. Сутрин си пиеше кафето в хотела и всеки можеше да вземе автограф от нея- разказва Тошев. - Човек не може да не се влюби! На живо изглежда още по-ослепителна. Царствена! Но не само с красотата си. А защото е откровена и спонтанна, което я прави наистина изкусителна.”

Той и екипът му подготвят документалната лента “Сръбската авантюра на Моника Белучи”, която “на зелено” вече е поискана от 3 световни тв канала.

При посещението на Белучи стана ясно, че италианската прима се е съгласила да участва във филма на Кустурица “Любов и война”. Той е сценарист, режисьор и изпълнител на главната роля в любовната история в три части.

С филма на Георги Тошев “Сръбската авантюра...” през март ще започне новият сезон на тв рубриката “НепознатиТе”. “В нея ще има загатнати тайни и спонтанни изповеди”, разкриха от екипа.