Разкритие разтърси коридорите на Нова телевизия. Оказа се, че синоптикът Иво Андреев се стиска да плати 500 лева месечна издръжка за сина си.

След като се раздели с половинката си Виолета Асенова, Андреев отказвал да поема своята част от грижите за детето. Затова спортната журналистка се обърнала към Темида с иск за месечна издръжка.

„Иво е луд по сина си, с него е всяка събота и неделя, води го на разходки, черпи го с всякакви лакомства, грижи се за него, никога не е отказвал да му купи, каквото и да е“, коментират колеги на Андреев.

Асенова обаче не била доволна и настоявала да получава и пари в брой. Тв водещата дори вече е подала иск в съда, според който настоява поне за 500 лева месечна издръжка на детето. А адвокат по делото й е Жоро Игнатов, който представя Вихра при развода й с Иван.

Самият Игнатов е твърдо решен да издейства максимално висока издръжка за сина на Андреев. Проблем обаче бил фактът, че родителите не са женени.

Припомняме, че срещу синоптика е подаден иск за издръжка от спортната журналистка. Ако съдът го уважи Андреев ще плаща в пъти повече от законово определената сума, пишат от „Всеки ден“, цитира hotarena.net.