След парфюма More by Demi вече има и цветна козметика с името на актрисата.

Лак за нокти, червило и палитра сенки допълват колекцията продукти, създадена в партньорство с козметичната компания Орифлейм.

„Красивите нюанси на лака, червилото и палитрата с гримове More by Demi са вдъхновени от самата Деми Мур.

Придържахме се към нейния стил, вслушвахме се в идеите й и се постарахме всички нюанси да са елегантни, стилни и модерни”, разказва главният брандмениджър на Орифлейм Дариа Игнатова.

Самата Деми допълва: "Беше наистина вълнуващо да работя в екип с "Орифлейм". Заедно създадохме разкошни козметични продукти и модерни аксесоари, които биха се харесали на всяка жена". Серията включва още крем за душ, масло за тяло, спрей дезодорант, чанта и аксесоари.

През 2013 година на мода е тюркоазеното. Най-лесният начин е, когато вземете молив за очи и го използвате като очна линия. Синята очна линия може да направи излъчването ни много по-ярко и дръзко, но в същото време изтънчено и дори нежно.

Всичко зависи от нюанса, на който ще изберете и от техниката за нанасяне, на която ще заложите. Най-актуални определено са светлите тонове. Те варират от съвсем нежни до искрящи, но със сигурност придават на погледа особено очарование. Интересни са съчетанията между тънка черна очна линия и синя, но по-дебела.

В комбинация с плътни мигли, те придават шикозно излъчване на всяка дама. Именно черният нюанс пък прави този грим подходящ за синеоките красавици, защото кара погледът им да изпъква. Но тези, които са с черни и зелени очи, нека не се отчайват. Към тях можете да добавите блестящи нюанси със сребристи оттенъци, ако искате да постигнете по-естествена визия.