Неприятностите не свършват за идола на тийнейджърите Джъстин Бийбър.

Сега пък полицията разследва случай, при който през ноември 2012 г. той уцелил с "патрон" от пистолет-играчка охранителка на свой концерт в Отава, съобщава в. "Дейли мейл".

Младежът току-що спечели тежко дело, в което негова фенка търсеше многомилионно обезщетение защото оглушала на негов концерт. Сега пък е разследван за "стрелба".

Приятели на Бийбър твърдят, че 18-годишният певец се забавлявал с тригодишния си брат Джаксън и с 4-годишната си сестра Язмин, когато пластмасовият куршум попаднал в охранителка на "Скоушабанк плейс арина", която побесняла. Тя подала оплакване в полицията, в което обвинява Джъстин или някой, който е бил покрай него в нападение. По случая вече са разпитани няколко свидетели на инцидента.

Познати на Бийбър твърдят, че той правел всичко възможно, за да покаже на бившата си приятелка Селена Гомес, че вече е пораснал. Само че нещо не му се удава.

"Селена вижда, че Джъстин не уважава тяхната връзка. Непрекъснато го хваща в крачка с други момичета, което не й е приятно. И става супер ревнива", твърдят пък нейни приятелки.

Двамата се разделиха след шумен скандал, тъй като Селена открила послания от момичета на телефона на възлюбения си. После пък бил засечен на 4 януари да пуши съмнителна на вид цигара на купон в Нюпорт Бийч, Калифорния, пише БГНЕС.