Неотдава фолк певицата Ваня представи новата си песен “Обърка мъжа”, в която възпява всички момичета ''кифли''. Парчето се котира доста добре и се оказва, че половинката на DJ Дамян нарочно искала да обърне внимание на тази тема.

''Непрекъснато ме изумяват подобни индивиди, най-вече в интернет пространството и Фейсбук. Вярно е, че и във фолка има жени, които изглеждат нелепо. За съжаление нивото на този бизнес в България е такова. Ако изпълнителите печелеха достатъчно, биха си наели стилисти, които да се грижат за външния им вид. Но не смятам, че точно фолк певиците са създали типажа ''кифла'', категорична е Ваня.

Оказа се, че сексапилната Ваня има една пластична операция по себе си. Коригирала бюста си, след като родила сина си преди време. Според нея няма нищо по-хубаво от това жената да си върне самочувствието, да изглежда по-млада, променяйки тази част от себе си, която не харесва.

''Пластичните операции повишават качеството на живот, това е факт'', заключава хитовата чалгаджийка, която през тази година ще се изявява напълно самостоятелно, цитира kliuki.bg.