Хаотична съм в ежедневието и понякога ми е трудно с всички тези неща, с които се занимавам. Постигам това, което искам, но не на всяка цена - особено ако трябва да жертвам любовта, призна Вики Терзийска пред бТВ, която ще води новия сезон на "Гласът на България".

Певицата актриса се подвизава като детектив Полина Павлова в сериала "Къде е Маги".

"В Поли има нещо много поетично - вижда, че мъжът до нея не е неин, това я изяжда отвътре, но си остава негова, колкото и да се мъчи", каза за героинята си Вики и добави, че самата тя е доста различна от праволинейната и консервативна Поли.

"Предпочитам хората да ме възприемат като музикант и човек, който се занимава с изкуство. Нямам претенции да съм актриса - за това трябва да си учил и да си минал през много стъпки. А аз просто попаднах в страхотната атмосфера на "Къде е Маги" и се надявам да съм се справила добре", каза певицата.

Вики отказа да разкрие подробности за мъжа до нея и отнесе въпроса към категорията "твърде лични".

"Ако питате приятелите ми, ще ви кажат, че колкото и енергична да изглеждам, имам моменти, в които се оттеглям и се самозареждам. Обичам да оставам сама", заяви тя.

Относно предстоящото издание на "Гласът на България" водещата коментира:

"Опитвам се да кажа на всички изпълнители да мислят с една крачка напред и да не решават, че от този формат зависи всичко - той е само началото".

Вики разказа и за новата си мания - зумба танците.

"Динамично, натоварващо. С много приятелки ходим на тренировки, прекрасно е", заяви още Вики Терзийска.