Щуро и весело започнаха снимките на „Етажна собственост” 4 тази седмица.

Екипът на „Идалго Продакшънс” се беше заредил с шампанско за първия снимачен ден, в който актьорите отпразнуваха едновременно и рождения ден на тяхната колежка Надя Савова.

Красивата актриса навърши 77 години в неделя.

„На самия рожден ден си бях вкъщи, с най-близките ми и любими хора. Нямах търпение на следващия ден да започнем снимките на четвъртия сезон. Обичам да снимам, много си харесвам колегите и ми липсваха, докато си почивахме”, сподели Надя, която беше приготвила хапки и много вкусно домашно тирамису за всички.



Актрисата ни радваше дълги години от сцената на Младежкия театър, от екрана и дублажа. От две години насам тя е любимка на зрителите с ролята на баба Цеца в „Етажна собственост” по Нова телевизия.

Целият екип на комедийния сериал и всички актьори се бяха събрали на снимачната площадка, където се чукнаха с чаша шампанско за здравето на Надя и за успеха на предстоящия четвърти сезон.

Излъчването на новите епизоди ще започне през март по Нова телевизия, а продуцентът на сериала Краси Ванков обеща, че в четвъртия сезон ще има нов сблъсък и много интересни нови персонажи.

Той отказа да издаде кои ще са те, но призна, че сред тях ще има и актьори, които са много любими на зрителите.