Певецът Орлин Павлов, който в риалитито VIP Brother често бе "атакуван" за това, че избягва конфликтите, в момента се занимава с куп неща, като обещава скоро да зарадва почитателите си с нови песни.

Разказва, че след спечелване на шоуто интересът към него е по-голям, но нямало луди фенки, които да го преследват.

"Правя много неща, не знам дали съумявам да ги свърша всичките като хората. Има парчета, които правим с Борислав Бояджиев. Едното от тях е почти готово, може би след около един месец ще го имаме като запис и живот и здраве след това ще направим и видео", разказа Орлин, пише blife.bg. 

След победата си в риалити формата VIP Brother твърди, че животът му не се е променил кой знае колко. Все пак имало някаква вътрешна трансформация, която усещал в себе си.

"Спират ме по-често по улицата, но не ме преследват момичета, слава Богу", добавя певецът.

Хората го почувствали по-близък след шоуто и започнали да си мислят, че го познават. Искали да обсъждат с него неща, които са видели и са харесали, или пък други, които не са им допаднали. Понякога се случвало дори да го критикуват, което според него било съвсем в реда на нещата.

Все пак и преди да влезе в предаването, а и след него Орлин се опитва да пази личното си пространство за себе си. Не крие преживяванията си на всяка цена, но не допуска да навлизат в личното му пространство. Освен това твърди, че е като всеки един човек, макар че има малко по-различно ежедневие. Не разбира големия медиен интерес към връзката му с танцьорката Яна и е категоричен, че всъщност никой не се интересувал от това дали те са заедно, или не са.

"И аз обикалям насам-натам, и аз съм в задръстванията, и аз се занимавам с глупости и документи, както всеки човек. Ако нещо се напише в жълт вестник, се пише просто така заради интригата. А на хората им е просто все тая дали ние с Яна сме заедно", коментира Орлин.