Хилядите почитатели на Депеш Мод у нас могат да си отдъхнат!

Групата, която даде нов тласък на музикалното звучене ще има концерт в София в рамките на новото си турне през 2013.

Наскоро обявеното от ръководството на футболен клуб „Левски“ начало на реконструкцията на стадион „Георги Аспарухов“ за съжаление прави невъзможно провеждането на концерти там в близките две години.

София мюзик ентърпрайсис съгласува с мениджмънта на групата различни варианти за нова локация. В крайна сметка се стигна до решението концертът да бъде на стадион „Локомотив“, на който през 2006 г. се състоя първият исторически концерт на Депеш Мод в България.

Подготовката около предстоящото събитие вече тече в пълна сила. Датата и началото на концерта си остават същите - 12 май, 20:00 ч. Многобройните фенове на Депеш Мод със сигурност могат да очакват невероятно шоу от Дейв Геън и компания. Промяната на стадиона няма да се отрази на цените на билетите. Всички закупени досега билети ще важат за съответния сектор и ценова категория, без да имат нужда от презаверяване.

Концертите на Депеш Мод през 2013 ще са първите на живо след изключително успешното турне (Tour Оf Тhe Universe) през 2009/2010, по време на което те направиха 142 шоута и разбиващи рекорди в продажбите с повече от 2,5 милиона продадени билета.

Билетите за концерта на Depeche Mode са на цени от 50 до 130 лева и могат да бъдат  закупени от касите на Тикетпро България и неговите партньори.