Несъмнено красавицата Ема Стоун е украсила безброй списания, но нито едно от тях не се е осмелило да ни я покаже по начин, по който го прави W magazine.

На корицата на февруарския брой на ежемесечника виждаме русокосата звезда в далеч по-предизвикателна визия от тази, с която по принцип сме свикнали.

Милото и по детински сладурско излъчване, което Ема демонстрира на червения килим, е сменено с това на дръзка и сексапилна прелъстителка, пише . Е, не можем да не признаем, че дори и да позира с разголена гръд и разрошена коса в погледа и все още се чете типичната за нея нотка невинност.

Останала само по сутиен и поразсъблечено яке на Marc Jacobs, Ема е момичето на филмовия брой на списанието. Тя участва във фотосесия, целяща да покаже истинската Ема такава, каквото си е, без официалните вечерни рокли, без професионалния грим и шикозните прически. За целта звездата позира на фона на съвсем обикновена обстановка... облечена в дизайнерски дрехи, де!

*Ема с рокля с мини дължина от Calvin Klein

*Ема с ефектна рокля от Alexander McQueen

*Интересна рокля с черно-бял принт от Balmain

Пред списанието чаровната знаменитост разкрива, че понякога й е изключително трудно да участва в драматични филми, в които не можеш да се пошегуваш дори за момент.

"Понякога ми е много трудно да не се пошегувам. Наскоро се замислих, че за мен често шегата е начин да се измъкна от неловка ситуация. Така че, да участвам в проект, в който няма нищо смешно или разпускащо, за мен си е доста трудно".