Поредното ексклузивно интервю е факт! Читателите на най-големия светски сайт в България HotNews.bg имат възможността да се насладят на нещо наистина интересно.

Лина Сандс е испански модел, но в момента живее в Лондон. За сравненията, амбициите и красотата интимно с най-голямата двойничка на Анджелина Джоли в света.

- Къде те намираме в момента?

- Сега съм в Барселона. Ще съчетая полезното с приятното. Предимно съм тук по работа. Обичам това място. Изпълва ме с живот и енергия.

- Винаги ли са те оприличавали на холивудската звезда Анджелина Джоли?

- По-скоро от тийнейджърските ми години насам. Имаме доста сходни черти. Обичам я, имаме сходен вкус.

- Имаш ли хирургически намеси, все пак приликата е огромна?

- Не, лесно е ако отидеш при някой пластичен хирург и му кажеш: "Искам да изглеждам като някоя холивудска звезда", но това е мания, не естетика. За мен не е цел да изглеждам като Джоли. Не мога да бъда като нея. Нито тя като мен (смее се).



- Срещали ли сте се?

- Тя знае за мен, имам доста видеа в youtube. Надявам се скоро да я видя и да поговорим. Обичам киното. Бих искала да посетя кинофестивала в Кан.

- Мислила ли си за кариера в киното?

- Да, но смятам, че ще бъда достойна конкурентка на Джоли и не е много добре да има сходни персонажи в този бизнес. Може би някой ден ще снимам заедно с нея. Кой знае?

- Имаш ли човек до себе си?

- Да, въпреки че ми е доста трудно да съчетавам ангажиментите, пътуванията и всичко свързано с бизнеса с личния живот.

- Пожелай нещо на българските читатели...

- Да вярват в мечтите си и да ги следват. Когато един човек знае какво иска има много начини да го постигне.