50-годишната филмова звезда предизвика скандал в мексикански хотел, след като започна да кани на гости млади господа и да прекарва шумно нощите си с тях.

Отвратително! – негодували останалите почиващи, което накарало Деми да продължи ваканцията си в екоселището Amansala Eco-Chic . То е съставено от дървени къщички, които са в съседство с плаж и находища на лечебна кал.

Деми не пропуска нито една от СПА-процедурите, предвидени във ваканционния й пакет, пише www.eg.ru. Курортът е средна ръка, но е многолюден и Деми може и тук да си намира млади приятели. Тя обаче се е концентрирала върху лечебната програма и се наклепва с полезна кал не само до ушите, но и до върха на черепа си. Човек трудно може да я познае – кална от глава до пети и търпеливо примижала на слънце, за да си върне познатата на всички гъвкавост на ставите и грациозност на движенията.

Деми по бикини: нещата са по-различни от онези, които познаваме от ролите й. Но все пак това е жена на 50 години и като такава заслужава адмирации. Не е зле да си припомним, че част от приноса за похвалната визия на Деми Мур е на пластичните хирурзи, при които Деми е похарчила 350 000 лева, пише kliuki.bg.